Realisatie sessies

naomi joseph1
 
Jouw verlangen en precies waar je nu bent, is het uitgangspunt van de sessie. De divine laat zien waar de energie is vastgelopen. Als je toestemming kunt geven om het weer door te laten stromen, dan zorgt zij dat dat gebeurt. Deze ervaring kun je goed voelen op het moment zelf en zal integreren in de dagen of weken daarna. 
De meeste mensen ervaren een behandeling als een reis waarin ze door allerlei lagen in zichzelf gaan. Ze ervaren daarna meer energie en heelheid. Als je een behandeling ondergaat kom je dieper in je lichaam. Als vanzelf komen dan ook de ziel en de kwaliteiten die daarbij horen meer in je lichaam en daardoor meer op aarde. Dat is vervullend voor jezelf, en ook belangrijk voor de wereld. 

Tot 2014 werkte ik alleen als natuurgeneeskundige. Ik zag vaak wezens die meewerkten aan mijn cliënten. Het werd me langzaam duidelijk dat ik ruim baan moest geven aan de helende krachten die ik tot dat moment genegeerd had. Zo zijn deze nieuwe behandelingen ontstaan: de Realisatie sessies. 

Mail of app voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Je bent welkom.

e-mail adres naomijoseph@live.nl

telefoonnummer 06 47869602

website www.naomijoseph.nl