Klassieke Hatha Yoga

 Malies in studio 

'Vitaliteit, Ontspanning en Kracht ervaren'

Yoga Stories (studio of livestream ZOOM)
Vanuit een korte introductie of anekdote uit yogafilosofie of Westerse wijsheid, starten mijn klassieke hatha yogalessen, waaraan je je kan sterken of spiegelen. De kern van de les bestaat uit dynamische en statische yogahoudingen en als afronding een geleide diepe ontspanningsmeditatie. Kenmerkend is de Saswitha hathayoga stijl: samenhangende lessen metnadruk op lichaamshoudingen, aandacht voor de adem tijdens het beoefenen en ontspannings- en meditatietechnieken. Yoga wordt zo behulpzaam om meer eenheid in jezelf te ervaren. Met yoga ‘werk’ je zo aan jouw eigen verhaal.

Mijn lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus en bestaan uit kleine gemengde groepen ( alle gendercategoriën) De staande, zittende en liggende oefeningen variëren van subtiel tot intensief. Je gaat daarbij opzoek naar evenwicht in kracht en ontspanning. Ik reik je aan hoe oefeningen aan te passen zijn aan de eigen mogelijkheden. Zo ontstaat voor iedereen een complete ervaring.

Yoga is nauwelijks in woorden te vatten.
Start met 3 proeflessen, kom het ervaren en beleef!

Over mij
Ik ben Marlies van der Maarel, 48 jaar. Vanaf mijn twintigste beoefen ik yoga. Ik ben in 8 jaar opgeleid aan de Saswitha Yoga Opleiding (Bilthoven), waar ik naast de basisvakken ben geschoold in: adem(therapie), wijsbegeerte, yantra, mantra, chakraleer, yoga nidra en meditatie (>500 uur opleiding). Bovendien ben ik gevormd door de basisopleiding holistische massage bij Holos (Utrecht), maar vooral door het leven zelf. Naast het geven van yogales werk ik sinds 1998 als stedenbouwkundige en planoloog aan een betekenisvolle leefomgeving.

Praktische gegevens

Tijd: maandagavond 5 kwartier les van 20.00 tot 21.15 ( m.u.v. de schoolvakanties). Tussentijds instromen is mogelijk.
Plaats: Centrum Osher, Poortstraat 32 (zij-ingang Bouwstraat)
De studio wordt goed geventileerd en tevens gedesinfecteerd met een Wimix luchtreiniger
Online (live) les.Je kunt ook meedoen vanuit huis. Je ontvangt dan kort voor de les een email met link naar ZOOM op internet. Ook zo ben je van harte welkom in de yogagroep.
Investering: €100,-- / 10 lessen in de yogastudio, €90,-- /10 livestream les; 3 keer proefles: €20,-- ( ook een mooi cadeau). Karma: 2% van je investering komt ten goede aan @Teesforall.
Meer informatie : @Yogastories.info ( facebook). Na aanmelding - en een kort intake gesprek indien gewenst - ontvang je een handreiking met meer achtergrond en praktische informatie over mijn lessen. 
OpgaveTel: 06 29291927; mail: marliesvandermaarel@gmail.com
Registratie beroepsvereniging: Yoga Stories is ingeschreven bij de oudste Yogaopleiding van Nederland: Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Info via @ Saswitha Yogadocent en bij de vereniging Yogadocenten Nederland ( beroepsvereniging erkende yogadocenten sinds 1978/ onderdeel Europese Yoga Unie

Namasté, Marlies