Klassieke Hatha Yoga

 Marlies lotus

 

 

 

 

 

 

'Vitaliteit, Ontspanning en Kracht ervaren'

Yoga Stories in de studio of online (live)
Vanuit een korte introductie of anekdote uit yogafilosofie en andere ‘oerverhalen’ starten mijn klassieke hatha yogalessen, waaraan je je kan sterken of spiegelen. De kern van de les bestaat uit dynamische en statische yogahoudingen en als afronding een geleide diepe ontspanningsmeditatie. Kenmerkend is de invloed van de Saswitha stijl met o.a. aandacht voor de adem tijdens het beoefenen. Yoga wordt zo behulpzaam om meer eenheid in jezelf te ervaren. Met yoga ‘werk’ je zo aan jouw eigen verhaal.

Mijn lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. De staande, zittende en liggende oefeningen variëren van subtiel tot intensief. Je gaat daarbij opzoek naar evenwicht in kracht en ontspanning. Ik reik je aan hoe oefeningen aan te passen zijn aan de eigen mogelijkheden. Zo ontstaat voor iedereen een complete ervaring. Yoga is nauwelijks in woorden te vatten. Kom het ervaren en beleef!

Over mij
Ik ben Marlies van der Maarel, 44 jaar. Vanaf mijn twintigste beoefen ik yoga. Ik ben opgeleid aan de Saswitha Yoga Opleiding (Bilthoven), waar ik naast de basisopleiding de keuzevakken filosofie en adem(therapie) heb gedaan. Bovendien ben ik gevormd door de basisopleiding holistische massage bij Holos (Utrecht), maar vooral door het leven zelf. Naast het geven van yogales werk ik sinds 1998 als stedenbouwkundige en planoloog aan een betekenisvolle leefomgeving.

Hartegroet Marlies

Praktische gegevens

Tijd: maandagavond van 20.00 tot 21.15 ( m.u.v. de schoolvakanties). Tussentijds instromen is mogelijk.
Plaats: Centrum Osher, Poortstraat 32 (zij-ingang Bouwstraat)
Online (live) les.Je kunt ook meedoen vanuit huis. Je ontvangt dan kort voor de les een link naar ZOOM op internet. Ook zo ben je van harte welkom in de yogagroep.
Investering: €120,-- / 10 lessen in de yogaruimte, waarvan € 5 euro naar een goed doel; digitale lessen 75% van het tarief; drie proeflessen: €22,-- (ook een mooi cadeau)
Meer informatie en opgave: Tel: 06 29291927; mail: marliesvandermaarel@gmail.com ; @Yogastories.info ( facebook) en op termijn: www.yogastories.nl. Bij opgave stuur ik je per mail een uitgebreidde  handreiking met de achtergronden en praktische informatie over mijn lessen.
Mijn registratie: www.yoga-saswitha.nl