Artha Delneij - Rebalancing

 image001

 Van denken, naar voelen, naar zijn.

Rebalancing is een unieke en diepgaande vorm van massage. Je wordt met volle aandacht aangeraakt. Deze aanraking helpt je meer bewust en aanwezig te zijn in jouw lijf. Alles wat zich laat zien, mag je ervaren en voelen, zonder oordeel.

Jezelf leren kennen en accepteren: een liefdevolle houding naar wat er in jou leeft, kan je een enorm gevoel van rust, stevigheid en vertrouwen geven. Als je bij mij komt voor een sessie zal ik je uitnodigen te kijken naar wat er in het moment speelt, wat nu aandacht vraagt. Dat is het startpunt van wat we in de sessie gaan doen.

Mijn naam is Artha, In 1992 rondde ik de School voor Massage in Amsterdam af en startte een massagepraktijk in Utrecht en werkte in verschillende sauna’s in Utrecht en Amsterdam. Begin 1999 heb ik de Osho Rebalancing opleiding in Poona, India afgerond en begon ik met mijn praktijk ‘The Art Of Touch’.

Naast de opleidingen heb ik vele trainingen gevolgd, onder andere op het gebied van bio-energetica, kindermassage, touching trauma, Arun counscious touch, en systemisch werk.

Ik werk met volwassenen en kinderen.

Artha Delneij, 06 42668005, https://www.theartoftouch.nl

Mede door mij gemaakte korte video over Rebalancing: https://www.youtube.com/watch?v=rY2_9DSQc6o

Artikel in Happinez door Lisette Thooft: https://www.rebalancing.nl/wp-content/uploads/2016/12/Rebalancing-artikel-Happinez-okt-2016.pdf

Interview met client: https://www.rebalancing-zutphen.nl/documents/Rebalancing_003.pdf