Zomerweken in de Achterhoek


Vanaf 1985 begeleid ik in juli een of twee zomerweken. Deze zijn bedoeld voor mensen die het contact met zichzelf en anderen willen verrijken en verdiepen.
In een veilige omgeving word je uitgenodigd om op jouw manier ervaringen aan te gaan. Er wordt gewerkt in een sfeer van liefde, helderheid en humor.
Het meedoen blijkt voor velen een bijzondere ervaring te zijn en een waardevolle investering in de kwaliteit van hun leven.


Er is ‘s ochtends en ‘s avonds programma. De middagen zijn vrij om te genieten en om je ervaringen een plek te laten krijgen.
Naast het programma is De Horst een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten van de ruimte van het landschap, de heerlijke maaltijden en de andere mensen. Na een week ga je vervuld en verrijkt weer verder met je eigen leven.
Dit jaar is de week van 10 tot 15 juli


De plek

De weken worden gehouden in Centrum De Horst ( www.centrumdehorst.com), een landelijk gelegen verbouwde boerderij bij Meddo (boven Winterswijk).
Overnachting kan in een en tweepersoonskamers, in kleine appartementen (tegen meerprijs) of in eigen tent op een omboste plek ( voor beddengoed wordt dan gezorgd).
Rond de gebouwen is een uitgebreid erf, waar je kunt wandelen, zonnen en ‘s avonds rond een vuurkorf zitten. Tevens is er een sauna, die tegen vergoeding gebruikt kan worden. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen (deze zijn vlakbij te huur) en op loopafstand zwemmen in natuurrecreatieplas ’t Hilgerlo.