Healing/massage

P1010022

De laatste jaren zijn mijn kwaliteiten als heler steeds meer beschikbaar gekomen. Door aanraking, soms gekleed op de tafel, soms meer in de vorm van massage op de huid met warme olie, wordt voelbaar waar je vrije doorstroming geblokkeerd is geraakt. Mijn handen gaan als vanzelf naar die plekken toe en maken op een dieper nieveau contact met de geblokkeerdheid. Deze kan veroorzaakt zijn door niet verwerkte emoties, verkrampingen die nodig waren, omdat het te onveilig was om open te blijven, oude overtuigingen etc.

Door aanraking kan de spanning daarvan via mij vrijkomen waardoor er weer ruimte in jou komt voor vrije doorstroming. Je kunt eindelijk meer rusten in je lichaam en komt weer in contact met je oorspronkelijke energie, vitaliteit en vreugde.

Deze vorm van aanraking kan helend werken bij pijnklachten, vermoeiheid, spanning, geblokkeerde emoties. Ook als ondersteuning bij het herstellen van een ongeluk of traumatische ervaring. Of gewoon omdat je je niet lekker in je lijf voelt zitten.

Een sessie duurt vijf kwartier en kost 80 euro. Voor anderhalf uur reken ik 90 euro. 

Healing/ massage dag

Op dinsdag 8 en vrijdag 25 september geef ik weer twee healingdagen. Je kunt op deze dagen een healing/ massage afspreken van een uur ( 50 euro) of anderhalf uur ( 70 euro). Zo Corona veilig als je zelf wilt.