Healing/massage

P1010022

De laatste jaren zijn mijn kwaliteiten als heler steeds meer beschikbaar gekomen. Door aanraking, soms gekleed op de tafel, soms meer in de vorm van massage op de huid met warme olie, wordt voelbaar waar je vrije doorstroming geblokkeerd is geraakt. Mijn handen gaan als vanzelf naar die plekken toe en maken op een dieper nieveau contact met de geblokkeerdheid. Deze kan veroorzaakt zijn door niet verwerkte emoties, verkrampingen die nodig waren, omdat het te onveilig was om open te blijven, oude overtuigingen etc.

Door aanraking kan de spanning daarvan via mij vrijkomen waardoor er weer ruimte in jou komt voor vrije doorstroming. Je kunt eindelijk meer rusten in je lichaam en komt weer in contact met je oorspronkelijke energie, vitaliteit en vreugde.

Deze vorm van aanraking kan helend werken bij pijnklachten, vermoeiheid, spanning, geblokkeerde emoties. Ook als ondersteuning bij het herstellen van een ongeluk of traumatische ervaring. Of gewoon omdat je je niet lekker in je lijf voelt zitten.

Een sessie duurt vijf kwartier en kost 85 euro. Voor anderhalf uur reken ik 95 euro. 

Healing/ massage dag

Op deze dag kun je een healing/ massage afspreken tegen gereduceerd tarief: 60 euro voor 5 kwartier en 70 euro voor anderhalf uur. Op deze dagen is er minder ruimte om iets van je proces te delen/ verhelderen. De focus ligt echt op de heling/ masage op de tafel.
De volgende dagen zijn op dinsdag 6 en vrijdag 23 februari.