Individuele sessie

     

  20230822 201618P1010015

 

Voor wie

Je kunt een sessie afspreken omdat je vastloopt in aspecten van je leven, bijvoorbeeld je werk, je relatie of bepaalde gevoelens/ gedachten in jezelf,  of omdat je lichaam signalen geeft, waarnaar geluisterd wil worden ( spanningspijn, vermoeidheid, niet lekker in je lijf zitten). Je kunt ook een afspraak maken wanneer je ernaar verlangt om de kwaliteit van je leven te vergroten. Soms voel je dat het tijd is om bepaalde oude gevoelens, patronen of spanningen los te laten, zodat er  ruimte komt voor nieuwe energie en inspiratie en het beste in je geleefd kan worden.

 

Eerste kennismaking

Voor een eerste afspraak hoef je niet speciaal een heel verhaal voor te bereiden. Op het moment zelf ontstaan de goeie woorden en wordt meestal vrij snel voelbaar waar je proces over gaat. Ik laat je dan meteen ervaren hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen. Na afloop kun je kijken of je nog een sessie wilt afspreken. Op sommige momenten in je leven is er intensievere steun nodig, op andere kan èèn verhelderende sessie al genoeg zijn. 

 

Kosten

De kosten van een sessie van een uur zijn 85 euro. Graag contant betalen.
Wanneer je deze als beroepskosten kunt aftrekken ( bijv. als supervisie of coaching), dan maak ik aan het eind van het jaar of van het contact een rekening.