Mindful (Zelf)Compassie training (MSC)

 MabethCiurans          Marlie
    Mabeth Ciurans                                   Marlie van de Kerkhof

Op zoek naar rust? Acceptatie? Vriendelijk omgaan met jezelf en anderen, ook wanneer je het moeilijk hebt? Wil je graag verbinding met jezelf en anderen ervaren? Liefdevol omgaan met (fysieke) pijn? Wil jij ontdekken wat echt belangrijk voor je is en dat leren volgen vanuit vriendelijkheid? Of toe aan verdieping in je mindfulness of meditatie beoefening?

“Wat als we met onszelf zouden omgaan zoals we met een goede vriend of vriendin omgaan, ook wanneer we het moeilijk hebben? Dat is precies wat mindful zelfcompassie je leert” – Christopher Germer –

Voor iedereen die bewust(er) wil leven in het huidige moment en zich met vriendelijke moed wil leren openen voor emoties om zo voluit te (durven) leven!
Van (zelf)kritiek naar (zelf)compassie, om van daaruit écht te kunnen bijdragen aan het welzijn van jezelf en anderen.

Compassie voor jezelf betekent je (moeilijke) ervaringen en pijn met een waarachtig gevoel van zorgzaamheid bekijken en erop reageren met begrip, tolerantie en vriendelijkheid. Zoals we reageren op de behoeften en het lijden van een dierbare. De training leert je hart en geest meer compassie voor jezelf en voor anderen te hebben. – Thupten Jinpa (2016)

De trainingen worden gegeven op de woensdagavonden in Osher en begeleid door Mabeth Ciurans of Marlie van de Kerkhof, beiden erkend Mindful (Zelf)Compassie (MSC) trainer.

Voor meer informatie, data 8-weekse trainingen en aanmelden

Mabeth * 06 - 21 34 78 07 * www.mindfulnessmoves.nl
Marlie * 06 - 54 10 59 04 *  www.centrumvoorcompassie.nl