Bewust verbonden ademsessies

 Joost
Joost Bakker
 
Bewust verbonden adem sessies
In verbonden ademsessies ga je ervaren wat de adem met jou lichaam doet en waar de blokkades zijn opgebouwd door het leven heen. Onder begeleiding van muziek en stem word je uitgenodigd om van binnen te gaan ervaren waar de adem je heen brengt. Door het adempatroon aan te passen en met bewuste aandacht naar het lichaam te keren geven wij onszelf de kans om lichaam, geest en adem weer dichter bij elkaar te laten komen, om zo meer in evenwicht en openheid in ons leven te mogen gaan staan. Met verbonden ademen kunnen er onverwerkte emoties, vastzittende energie en vergeten stukken van onszelf naar de oppervlakte komen. Tijdens de sessie kunnen we hier weer verbonden mee raken, of wat ons niet langer dient, loslaten.
De sessies worden wekelijks op zaterdagochtend gegeven in de groepsruimte met een maximale groepsgrootte van 8 personen. De sessie duurt zo’n 90 minuten, waarin we eerst samen gaan verbinden en landen. Na een kleine uitleg zullen we het adem gedeelte in gaan dat 45 tot 60 minuten zal duren. Eenmaal terug komend van onze reis is er de kans om met elkaar de ervaring te delen en alles te integreren, zodat we uiteindelijk onze dag weer lichter in kunnen gaan. 
Sessies worden gegeven in Nederlands of Engels, afhankelijk van de deelnemers.

Is het voor jou? 
Ademwerk is geschikt voor ieder die wilt experimenteren en voornamelijk voordelig voor mensen die lijden onder angst en depressie, zelfvertrouwen willen ontwikkelen, uit verbinding staan met hun gevoel en emoties, weinig energie hebben, zich meer vitaal willen voelen, beter willen slapen, zich afgesloten voelen van plezier en blijheid, lastige emoties ervaren,  nieuw perspectief zoeken over hun leven en geïnspireerd willen worden.
Voor aanmeldingen en meer informatie: https://linktr.ee/jocobas


Plek 
Centrum Osher - Poortstraat 32 (zij-ingang)

Tijd
Elke Zaterdagochtend vanaf 10:30 tot 12:15. Inloop vanaf 10:10.

Uitwisseling 
Opties voor deelname €10,50 / €15,00 / €19,50 

Over Joost 
Joost is een gecertificeerde yoga docent en adem begeleider.

Contact
 
Joost Bakker +31 6 1180 1873 - jocobas2000@gmail.com of Instagram @jcb.shares