Open Inspiratiedag

014-001

Na jarenlang inspiratiegroepen te hebben begeleid, waaraan je je voor 5 keer verbond, wil ik nu graag losse inspiratiedagen gaan aanbieden, als voeding voor de ziel. Toegankelijk voor iedereen die enigszins vertrouwd is met de weg naar binnen en ernaar verlangt om zichzelf vollediger te leren kennen.
Je kunt hieraan meedoen als je behoefte hebt aan helderheid, aan stroming, aan een ruime blik, aan loslaten van het oude, aan wezenlijk contact met jezelf, aan samen Zijn.

Deze dag beginnen we met een geleide mediatie
Vanuit volkomen open aanwezigheid, volg ik welke woorden er gesproken willen worden, welk thema zich aandient. Er wordt daarmee een krachtig veld voelbaar, waarin je je eigen ervaringen kunt volgen. 
Waar je in het dagelijkse leven vaak vanuit je persoonlijkheid en je denken naar jezelf kijkt, ontstaat er in de meditatie een ruime en nieuwe blik op jezelf. Je ervaart jezelf vanuit compassie en eenheid, in plaats van jezelf te zien als een klusproject, wat nooit af is.
Vanzelf worden oude verkrampingen, overtuigingen en emoties, die je niet meer dienen, losgelaten: in je lijf, je gevoel en je geest.
 
De meditatie gaat soms over in beweging, om ruimte te geven aan wat er vrij wil komen en te genieten van alles wat er in je leeft en van de verbinding met anderen. Muziek is daarbij een prachtige uitnodiging tot beweging.

Ook is er elke dag ruimte om ervaringen te delen: soms met weinig woorden, soms met meer. Door je ervaring woorden te geven gaat het  meer waar voelen en ontstaat er helderheid, deels ook door mijn reactie. Je voelt je gezien en gesteund door de groep en bent niet alleen met je ervaring.

Het is een geschenk aan jezelf en aan de wereld, omdat het je helpt om het beste en meest eigene in je te leven.
Je bent van harte welkom!


Praktische gegevens

Data: zaterdag 4 december
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 75,-- / € 85,- / € 95,-  naar inkomen. 
Plaats: Centrum Osher, Poortstraat 32 (zij-ingang) te Utrecht
Meenemen: een lunch, makkelijk zittende kleding en evt pen en papier om voor jezelf iets op te schrijven
Opgave: Hans Verink ( 030 - 2716888 ), of via info@hansverink.nl
Het bedrag van deze groep maakt je over op NL43INGB0003673897 tnv J.A. Verink te Utrecht.De kosten zijn naar inkomen: het eerste bedrag voor gezinsinkomens tot  €1000,-*, het middelste bedrag voor gezinsinkomens tussen € 1000,- en  € 1500,- en het laatste bedrag voor gezinsinkomens boven de € 1500,-.
Mocht je na aanmelding afzeggen, dan wordt een derde als annulering gerekend.

*Dit bedrag is een gebaar naar mensen die echt van maximaal 1000,-- per maand rond moeten komen, dus zonder extra steun van bv partner, ouders of extra spaargeld