Healingdag

Deze losse healingdagen wil ik graag een aantal keer per jaar aanbieden.
Deze zijn bedoeld voor mensen die ernaar verlangen om een diepere verbinding met zichzelf te maken, oude spanningen, emoties en overtuigingen los te laten en vanuit een ruimer perspectief willen kijken naar wat er in hun leven gaande is.
We komen samen in een krachtig helend veld. Er komen via mij woorden en uitnodigingen. Je hoeft zelf alleen te volgen wat deze in je doen: in je lichaam, je gevoel, je energie en je bewustzijn. Zo ontvouwt de dag zich vanzelf.
We beginnen zittend, meer naar binnen gekeerd. Vervolgens komt er meer ruimte voor beweging, voor wat er van binnenuit in beweging wil komen. Dit kan in stilte zijn of uitgenodigd door muziek.
Het laatste deel van de dag is er ruimte om ervaringen te delen. Dit geeft verheldering en verdieping van wat je de dag ervaren hebt.
Je bent van harte welkom om mee te doen: voor je eigen welzijn en dat van de wereld!

Praktische gegevens

Data:  zaterdag  17 februari. 
Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 70,--* / € 80,- / € 90,-  naar inkomen. 
Plaats: Centrum Osher, Poortstraat 32 (zij-ingang) te Utrecht
Meenemen: een lunch, makkelijk zittende kleding en evt pen en papier om voor jezelf iets op te schrijven
Opgave: Hans Verink ( 030 - 2716888 ), of via info@hansverink.nl
Het bedrag van deze groep maakt je over op NL43INGB0003673897 tnv J.A. Verink te Utrecht.De kosten zijn naar inkomen: het eerste bedrag voor gezinsinkomens tot  €1250,-*, het middelste bedrag voor gezinsinkomens tussen € 1250,- en  € 1600,- en het laatste bedrag voor gezinsinkomens boven de € 1600,-.

Mocht je na aanmelding afzeggen, dan wordt een derde als annulering gerekend.

*Dit bedrag is een gebaar naar mensen die echt van maximaal 1250,-- per maand rond moeten komen, dus zonder extra steun van bv partner, ouders of extra spaargeld.
Mocht je graag mee willen doen, maar ook dit bedrag niet kunnen betalen, dan is er de mogelijkheid om minder te betalen. Dit na overleg.