Corinne

Voor informatie over de praktijk van Corinne Vulink, klik haar naam in de bovenbalk

 
boom
 
Tijdens een Akasha reading krijg je vanuit een ruim perspectief, vanuit de eenheid, informatie over jou en je zielereis. Deze informatie kan je proces verdiepen doordat je beter ziet wat er gaande is.
Het kan ook zijn dat er na verloop van tijd vragen opkomen hoe je de reading kunt integreren in je dagelijkse leven, in de dualiteit.
Een gesprek kan dan behulpzaam zijn. Ik heb de informatie ook gehoord en het hele plaatje gezien. We kunnen dan samen kijken naar wat jou belemmert om je zielelicht volledig te laten schijnen en hoe je daarmee om kunt gaan.

Massage kan helpen bij het (verder) belichamen van dat wat je is aangereikt door de Kronieken. Want als de informatie enkel door je hoofd wordt opgepakt, mis je een belangrijke mogelijkheid tot verdieping.
De liefdevolle berichten te aarden in het leven van alledag en te doorvoelen in je lichaam, is een ware kunst waar we allemaal van tijd tot tijd hulp bij kunnen gebruiken. 
Een combinatie van gesprek en massage is uiteraard ook mogelijk.
Je bent van harte welkom.
 

Teuni    

 

 

 

 

 

 

 ‘Het begint bij ervaren’ 

 

 

 Yoga met Teuni
 

Er is veel aandacht voor de adem het goed uitvoeren van de houdingen, daarvoor gebruik ik elementen uit de Critical Alignment en Yin yoga. Het niveau is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De yogales start altijd met een meditatie en eindigt met een eindontspanning. Mijn yogalessen worden ervaren als helder, liefdevol en relaxed. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers per les en dus ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Wie ben ik

Mijn naam is Teuni Verhagen (1987). In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met hatha yoga. Ik vond het veel te soft en interesseerde me vooral in de actievere vormen van yoga, zoals pilates, power yoga en ashtanga. Later, toen mijn leven drukker werd en ik meer moeite kreeg om rust te vinden, zag ik de kracht van hatha yoga. Houdingen (asana’s) aannemen met aandacht voor adem en geest, waardoor hoofd en lichaam weer één worden. In 2018 besloot ik om zelf het pad van yoga te gaan bewandelen en eind 2019 heb ik mijn hatha yoga opleiding (200h) behaald. Momenteel zit ik in het 2e jaar van mijn yoga opleiding in Tilburg en zal ik eind 2020 afstuderen als allround Hatha Yoga Teacher (500h).

 

Praktische informatie 

Tijden: zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Lesdagen: 8 en 22 maart, 19 april, 10 en 17 mei, 21 en 28 juni, 5 en 12 juli 2020. Tussentijds instromen is mogelijk.

Plaats: Centrum Osher, Poortstraat 32 (zij-ingang Bouwstraat)

Kosten: €10,- per losse les (eenmalige proefles: €7,50) of strippenkaart (€85,- per 10 lessen)

Deelname: yogametteuni@gmail.com of 06-53725314

 

 
stenencirkel
 
Er kunnen vragen en issues in je leven zijn waar je niet verder mee komt. Dat kunnen bepaalde gedachtepatronen zijn waar je niet los van komt of er is verwarring in je. Het kan zijn dat je de heftigheid van je ervaringen niet begrijpt of de diepere verbinding met jezelf mist. 
Erover nadenken helpt niet (meer) en zelfs therapie is niet behulpzaam genoeg. Dan kan het helpen om met behulp van de Akasha Kronieken uit te zoemen naar het niveau van je ziel. Vanuit dit ruime perspectief krijg je een andere kijk op wat er speelt in je leven. Je krijgt zicht op wie je ten diepste bent en alleen dat is al een verlichtende ervaring. Hierdoor kan je doorgaans beter om gaan met wat er speelt. 
 
Je kunt vragen stellen over alle aspecten van je leven:

* fysiek: over bepaalde klachten of lichamelijke sensaties
* emotioneel: over moeilijkheden op het gebied van relaties, familie,                        over (gebrek aan) zelfliefde of omgaan met gevoelens als verdriet,                        eenzaamheid of angst.
* spiritueel: levensvragen op het gebied van motivatie, zingeving of  omtrent          de dood.
 
Je vragen hoeven geen problematische aanleiding te hebben! Als je jezelf dieper wilt leren kennen of wilt weten wat de volgende stap is in jouw ontwikkelingsproces, ben je ook van harte welkom!
 
Er gelden een paar ‘spelregels’:
* je kunt geen vragen stellen over iemand anders, wel over jouw relatie met diegene.
* laat je vraag niet gaan over wanneer, er worden geen voorspellingen gedaan. Ook vragen die enkel met ja of nee te beantwoorden zijn, zijn niet behulpzaam.
Laat je vraag gaan over wat je werkelijk na aan het hart ligt. Hoe preciezer en oprechte de vraag, hoe vervullender en bevredigender het antwoord zal zijn. 
 
Schrijf je vragen op van tevoren en neem ze mee. Het formuleren van je vraag/vragen, is belangrijk voorwerk. Mocht je niet duidelijk krijgen wat je vraag precies is, dan kunnen we daar, voor het begin van de reading nog even tijd aan besteden.
 
 

Monique de Boer

        Monique de Boer

“De waarheid is er al. Het is niet iets dat kan worden verkregen. Het omarmen van dit begrip opent de deur van meditatie…
In deze wonderlijke vreugde van ZIJN, openbaart de Waarheid zich aan zichzelf”
                                                                                      Richard Miller Truth

iRest is een vorm van Yoga Nidra. Het wordt ook wel slaap yoga genoemd. Met Yoga Nidra kom je in een diepe vorm van ontspanning en meditatie. Een droomloze slaap, die je terugbrengt naar het gevoel van rust sereniteit en welkom zijn. En dat is een mooie plek om bij te komen en te helen. Deze meditatieve vorm van zelf onderzoek brengt je terug naar wie je in werkelijkheid bent. Alsof je een sluier oplicht waarvan je misschien niet eens wist dat die er was. Je “doenende ik” wordt achtergrond, je “zijn” wordt voorgrond. Daardoor kom je weer in contact met je diepste,  intuïtieve heldere en spontane intelligentie. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig. Iedereen die open staat voor de ervaring is welkom!

De lessen starten met ademhalingsoefeningen en een rustige vorm van Hatha yoga waarmee je contact maakt met je lichaam. Het tweede deel van de les is er een geleide Yoga Nidra meditatie, die je in bewustzijn en verbinding met de omgeving naar de droomtoestand tussen waken en slapen brengt. De lessen worden gegeven in het Nederlands en Engels, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers. Het resultaat van Yoga Nidra : diepe ontspanning, beter kunnen slapen, loslaten van vervelende ervaringen en spanningen, heling op alle niveaus en meer energie ervaren.


Over mij

Ik ben Monique de Boer. Mijn belangstelling voor energiewerk en intuïtieve ontwikkeling ontstond in de jaren 90 toen ik als docente op de universiteit werkte. Ik had meer en meer het gevoel dat ik alleen nog maar uit ‘hoofd’ en ‘denken’ bestond. Ik besloot mijn sensitiviteit en intuïtie een ruimere plek in mijn leven te gunnen en volgde opleidingen in aura reading en healing. De ervaring die ik als energiewerker heb, pas ik ook toe in de yogalessen die ik geef. Ook daar speelt luisteren naar je energie en intuïtie een rol. Na zelf jaren yogalessen te hebben gevolgd, deed ik in 2015 een teacher opleiding Hatha Yoga in India. Ik ontdekte daar dat ik ook op mijn leeftijd (50+) veel flexibeler en (mentaal) veel sterker kon worden door yoga. Door yoga kom je meer thuis in je lichaam en in je hele ‘zijn’. Inmiddels geef ik Hatha-Yin en Nidra yogalessen. Naast het geven van yogalessen en het energetische begeleiding ben ik trainer persoonlijke- en team effectiviteit, coach en ontwikkelaar van trainingsprogramma’s en geef ik didactische trainingen, workshops en lezingen gebaseerd op kennis over de werking van het brein.

Praktisch

In Centrum Osher geef ik vanaf 4 maart 2019 op vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur yoga Nidra lessen.
Je kunt je aanmelden voor een reeks van 6 lessen of losse lessen via de link https:// yogaenenergiewerk.nl/rooster/
Meer informatie over de yoga en energiewerk die ik aanbied kan je lezen op mijn website https://yogaenenergiewerk.nl.

 

Meer artikelen...