Corinne Vulink

Massagetherapie en persoonlijke begeleiding

 hospice uitje 2006 022

 

 

 

 

 

 

 

Liefdevolle aandacht is de basis van mijn werk. Aandacht voor jou en voor wat er in jou leeft. Daarbij is mijn uitgangspunt dat je niet anders hoeft. Meestal lijd je het meest aan datgene wat niet waar mag zijn of waar je een oordeel over hebt. Deze verbroken verbinding met jezelf geeft strijd, vervreemding en gevoelens van alleen zijn.

Mijn inlevingsvermogen en compassie scheppen een sfeer, waarin je helemaal jezelf kunt zijn. In deze heilzame ruimte kan heling en helderheid ontstaan. Zo kom je weer dicht(er) bij je eigenheid.Om contact met jezelf te maken werk ik met massage en gesprek, waarbij het meestal gaat om een vruchtbare combinatie van die twee.

Massage
Bij massage ga je duidelijker voelen wat er in je leeft. Ik stem me daarbij niet alleen op het fysieke niveau af, maar ook op je gevoelens/emoties en op je algehele energie. Door bewust aanwezig te zijn bij je lichaam, ga je jezelf vollediger ervaren en wordt je lichaam een prettiger plek om in te wonen.

Gesprek
Een gesprek geeft bewustwording en verheldering op aspecten van je leven waar je tegenaan loopt. Hierbij gaat het over het beleven van wat je inbrengt. Door stil te staan bij wat je raakt of geraakt heeft en dat bewust toe te staan, kan het rustiger worden in je hoofd en vervuld in je hart.
Niets zo heilzaam als thuiskomen in jezelf. Je bent van harte welkom.

Een sessie van anderhalf uur kost per 1 januari 2017 € 85,--. Ik ben telefonisch bereikbaar op 030-2734395 of via de mail corinne60@hetnet.nl.