Corinne Vulink

Massagetherapie en persoonlijke begeleiding

 mooi blaadjes figuur

Persoonlijke begeleiding  
Wanneer je in de praktijk komt voor een sessie, dan is het startpunt altijd waar je nu bent, hoe het nu met je gaat.
Contact maken met dat wat er is en dat waar laten zijn, is mijn uitgangspunt. Je hoeft niet anders! Dit is een krachtige liefdevolle houding.
Soms vraagt datgene wat er in je proces gaande is om verheldering. Misschien is er verwarring over je gevoelens of is er zoveel lawaai in je hoofd dat het moeilijk is om jezelf te voelen. Kritische gedachtes en oordelen kunnen een liefdevolle houding naar jezelf in de weg zitten.
 
In het samenzijn bied ik je mijn invoelingsvermogen en helderheid aan. Ik stel o.a. vragen, doe suggesties of nodig je uit om in je lichaam te voelen. Hierdoor ontstaat er meer bewustzijn en liefde voor jezelf.
 
Massage 
Het kan ook zijn dat aanraking behulpzaam is om je weer dichter bij jezelf te gaan voelen.
Wat mij zo aanspreekt aan massage, is het directe contact:   je lichaam liegt nooit. Het is een prachtige ingang naar jouw eigenheid. Daarnaast geeft je lichaam alle informatie die op dit moment behulpzaam is in je groei en ontwikkeling op je levenspad.
Ook op de tafel hoef je niet anders te zijn dan je bent. Door te luisteren, te voelen en te communiceren met je lichaam, kan je eigen wijsheid en dat van je lichaam zich ontvouwen. 
In een sfeer van liefdevolle aandacht kan je de verbinding met jezelf weer gaan voelen en zodoende weer in de stroom komen.
 
Een sessie is dikwijls een combinatie van gesprek en massage.
 

Een sessie van anderhalf uur kost € 85,--. Ik ben telefonisch bereikbaar op 030-2734395 of via de mail c.vulink@gmail.com