Akasha reading

IMG 20190127 110945

Ik ben zeer enthousiast over de Akasha Kronieken en er erg door geraakt. Ik heb me erin verdiept en ben erin geschoold. Het vormt een enorme verrijking voor mijn ziel.
De Kronieken worden ook wel het archief van de ziel genoemd. Hierin ligt alle informatie opgeslagen van jouw ziel. Akasha is een sanskriet woord en betekent: schijnend, lichtgevend. Het is een bewustzijnsdimensie. Wanneer de Kronieken geopend worden, ga je van de gebruikelijke staat van menselijk bewustzijn, over op een staat van verruimd universeel bewustzijn. Hierdoor kunnen de Kronieken gelezen worden.
De Kronieken zijn een wonderschoon hulpmiddel om de diepere gronden van je ziel te leren kennen en daar overeenkomstig naar te leven. Daarin ligt de grootste vervulling en ben je een licht, zowel voor jezelf als voor de wereld.

Een Akasha consult

Het steeds meer worden wie je ten diepste bent, kan verwarring en grote vragen oproepen. Een Akasha consult kan dan verhelderend en ondersteunend werken.
Tijdens een consult open ik middels een gebed de Kronieken. Vervolgens kun je je vraag stellen en komt er via mij een antwoord. Dit antwoord geeft je inzicht op ziele niveau en is altijd bemoedigend en liefdevol. Vanuit de Kronieken komt nooit kritiek of een oordeel. Je wordt gezien zoals je ten diepste bent.
Je kunt vragen stellen over wat je werkelijk bezig houdt. Dit kan betrekking hebben op alle gebieden van je leven: fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel. Hoe oprechter de vraag, hoe vervullender het antwoord. Naast de verruimende inzichten van de reading, vindt er ook meestal healing plaats.

Praktisch

Een consult duurt ongeveer anderhalf uur. Het is waardevol om het consult op te nemen (op je telefoon bijvoorbeeld) zodat je het later terug kunt luisteren. De ervaring leert dat de informatie dan dieper binnen komt en je vaak dingen terug hoort die je aanvankelijk vergeten was.
De kosten zijn 85 euro ( als dit een probleem voor je is, neem dan contact met me op).
Ik werk op maandag-, dinsdag- en vrijdagmorgen. Als die dagdelen niet mogelijk zijn voor jou kunnen we in overleg naar een andere tijd kijken.
Je kunt me bereiken via 030-2734395 of via de mail: c.vulink@gmail.com

Integratie sessie

Tijdens een Akasha reading krijg je vanuit een ruim perspectief informatie over jou en je zielereis. Deze informatie kan je proces verdiepen doordat je beter ziet wat er gaande is. Het kan ook zijn dat het ( na verloop van tijd) vragen oproept hoe je de reading kunt integreren in je dagelijks leven. Daarom bied ik integratie sessies aan. Een gesprek kan helderheid geven in wat je mogelijk belemmert om je zielelicht volledig te laten schijnen. Massage kan helpen bij het verder belichamen van de wijsheid van de Kronieken. Een combinatie is ook mogelijk.