Corinne
 
Mijn hele leven (ik ben van 1960) heb ik grote interesse en honger gehad naar zingeving: wat kom ik hier in dit leven doen, waar gaat het (me) ten diepste om. Deze vragen hebben de loop van mijn leven en de keuzes die ik gemaakt heb, voor een belangrijk deel beïnvloed en bepaald. Dat gold zowel voor de gesprekken die ik het liefst voerde, de boeken die ik las, als ook de opleidingen die ik gedaan heb.
Ik heb me altijd bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dus deed ik cursussen en opleidingen op het gebied van meditatie, communicatie, contact, massage en bewustzijnsverruiming.
Gelukkig kwamen er op mijn zoektocht ook antwoorden op mijn vragen en verdiepte en verrijkte mijn leven zich gaandeweg.
 
*In 1989 ben ik afgestudeerd bij Holos, school voor massagetherapie. Sindsdien werk ik met veel liefde en toewijding in mijn eigen praktijk in Centrum Osher. Dit centrum voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording geef ik samen met mijn man Hans Verink vorm.
*Het gedachtegoed van de Zijnsoriëntatie voedt en inspireert me nog steeds enorm, met name het kunnen rusten in mijn liefdevolle aard.
*Daarnaast werk ik in het Hospice in Utrecht. Ik ben begonnen als vrijwilligster aan het bed. De laatste 15 jaar geef ik supervisie aan groepjes nieuwe vrijwilligers. 
*Het samen zijn en zwemmen met wilde dolfijnen heeft me dieper geïntroduceerd in de schoonheid en eenheid van al wat is.
*Het werken met vluchtelingen heeft mijn hart gebroken en verruimd, een proces wat gaande is tot op de dag van vandaag.
*Het geven van readingen vanuit de Akasha Kronieken – vanuit een ruimer perspectief meekijken in iemands leven en van daaruit mogen bijdragen aan zingeving – vervult mijn hart. Hierin komen vele ontwikkelde kwaliteiten van mij samen: compassie, helderheid, lichtheid en wijsheid.
 
Ik ben gelukkig getrouwd en heb volwassen kinderen. Zij zijn mij allen zeer dierbaar.
 
 stenencirkel met smiley
Een consult duurt een uur, soms iets langer. Het kost 85,- euro.
Je bent welkom in mijn praktijk in Utrecht. Mocht je niet kunnen of willen komen dan is een telefonisch consult ook mogelijk, of online via Zoom. Ik stuur de opname dan naar je toe.
 
De praktijk is goed bereikbaar met de auto (betaald parkeren) en met het openbaar vervoer. Er gaat bijna elke 5 minuten een bus die er een kwartiertje over doet.
Bus 28 naar Science Park, uitstappen halte Wittevrouwen;
Bus 50 naar Wageningen, uitstappen halte Wittevrouwen;
Bus 50 naar Driebergen/Zeist, uitstappen halte Wittevrouwen.
Vanaf die halte steek je de straat over en loop je de Poortstraat in.
 
Je kunt me het beste mailen c.vulink@gmail.com of een bericht inspreken op 030-2734395. Ik neem dan contact met je op.
 
 

harten cirkel

De Akasha Kronieken worden ook wel het archief van de ziel genoemd. Hierin ligt alle informatie opgeslagen van jouw ziel: je bestemming, de diepere gronden van al je ervaringen en de mogelijkheid tot verwezenlijking van wie je ten diepste bent. Zodoende geeft het contact maken met je Kronieken een ruim zicht op de verschillende aspecten van jou en het mozaïek van je leven.

Het is een ruime bewustzijnsdimensie, een bron van wijsheid en liefde, voor iedereen toegankelijk.
Het woord Akasha betekent: schijnend, lichtgevend en ruimte.
In vroeger tijden waren de Kronieken alleen toegankelijk voor ingewijden. Vandaag de dag wordt deze informatie steeds meer toegankelijk voor een ieder die zich daar toe geroepen voelt en het diepe verlangen heeft zich hierin te verdiepen.
Deze informatie gaat voorbij je persoonlijkheid. Het gaat over je wezen, over wie je ten diepste bent. Het leren kennen van de diepere gronden van je ziel, geeft je de mogelijkheid daar overeenkomstig naar te leven. Hierin ligt de grootste vervulling voor een mens en ben je een licht, zowel voor jezelf als voor de wereld.
De rijkdom hiervan herken je, ontmoet je in de Akasha Kronieken.
Op dit niveau zijn er geen oordelen. De informatie is altijd bemoedigend, ondersteunend en liefdevol.
Je eigen ziel blijkt een bron van wijsheid en compassie en het is een verrijkende ervaring de verbinding daarmee te maken.
 
 
stenencirkel 2
 
Tijdens een reading open ik de Kronieken aan de hand van jouw volledige (doop)namen. Ik ga dan met behulp van een gebed, over van mijn persoonlijke bewustzijn, naar een ruim universeel bewustzijn. Als jij vervolgens je vraag stelt, komen er antwoorden en beelden via mij die ik voor jou vertaal. Ik ben als het ware de vertaler van jouw persoonlijke zielebibliotheek.
Het is altijd een verrassing of er veel tekst komt of weinig en of het vooral om inzicht gaat of meer om heling. 
De liefde en compassie die er vanuit de Kronieken voor jou is, kan voelbaar worden tijdens een reading middels (energetische) stroming, ontspanning en een gevoel van welbevinden. De ervaring van de ‘juistheid’ der dingen, dat je leven een kloppend mozaïek is, heeft een helende werking op al je cellen.                                             
Je krijgt in ieder geval datgene van de Kronieken waar je op dit moment in je proces aan toe bent, wat dus voor nu behulpzaam is.
Vanuit de Kronieken komt nooit kritiek of een oordeel.
Er is meestal ruimte voor meerdere vragen.
Ter afronding worden de Kronieken weer gesloten met een kort stukje gebed.
 
Het consult wordt opgenomen zodat je het helemaal over je heen kunt laten komen. Je mind hoeft niets te onthouden, niets te doen. Zo ben je ook ontvankelijker voor heling. Het is aan te raden om naderhand de reading uit te schrijven. Daardoor kan het aangereikte nog dieper doordringen. Meestal hoor je dan dingen die je toch weer vergeten was.
 
Meerdere consulten zijn uiteraard mogelijk en vaak is één consult al voldoende voor een langere tijd. 
 
 

Massagetherapie en persoonlijke begeleiding

 mooi blaadjes figuur

Persoonlijke begeleiding  
Wanneer je in de praktijk komt voor een sessie, dan is het startpunt altijd waar je nu bent, hoe het nu met je gaat.
Contact maken met dat wat er is en dat waar laten zijn, is mijn uitgangspunt. Je hoeft niet anders! Dit is een krachtige liefdevolle houding.
Soms vraagt datgene wat er in je proces gaande is om verheldering. Misschien is er verwarring over je gevoelens of is er zoveel lawaai in je hoofd dat het moeilijk is om jezelf te voelen. Kritische gedachtes en oordelen kunnen een liefdevolle houding naar jezelf in de weg zitten.
 
In het samenzijn bied ik je mijn invoelingsvermogen en helderheid aan. Ik stel o.a. vragen, doe suggesties of nodig je uit om in je lichaam te voelen. Hierdoor ontstaat er meer bewustzijn en liefde voor jezelf.
 
Massage 
Het kan ook zijn dat aanraking behulpzaam is om je weer dichter bij jezelf te gaan voelen.
Wat mij zo aanspreekt aan massage, is het directe contact:   je lichaam liegt nooit. Het is een prachtige ingang naar jouw eigenheid. Daarnaast geeft je lichaam alle informatie die op dit moment behulpzaam is in je groei en ontwikkeling op je levenspad.
Ook op de tafel hoef je niet anders te zijn dan je bent. Door te luisteren, te voelen en te communiceren met je lichaam, kan je eigen wijsheid en dat van je lichaam zich ontvouwen. 
In een sfeer van liefdevolle aandacht kan je de verbinding met jezelf weer gaan voelen en zodoende weer in de stroom komen.
 
Een sessie is dikwijls een combinatie van gesprek en massage.
 

Een sessie van anderhalf uur kost € 85,--. Ik ben telefonisch bereikbaar op 030-2734395 of via de mail c.vulink@gmail.com

 

 

 

 

Meer artikelen...