Holistic Pulsing

P1010022

Holistic pulsing is een bijzondere, diep doorwerkende vorm van massage. Het lichaam wordt, gekleed liggend op een tafel, op afwisselende plekken in een pulserende wiegbeweging gebracht. Soms zijn deze bewegingen klein en subtiel, dan weer krachtiger en vitaliserend. Soms ook houd ik mijn handen stil om nog duidelijker voelbaar te maken wat er gaande is.

Holistic pulsing heeft een diepe ontspannende  en bewustmakende werking. Door de veilig aanvoelende wiegbewegingen en de afgestemde aanraking, wordt spanning losgelaten en ontstaat een dieper contact met jezelf en je lichaam. Je gaat voelen waar je aanwezig bent, op welke plekken oude emoties of gevoelens zich aandienen en wat je nodig hebt om deze te helen en los te laten.

Je kunt je laten pulsen als je veel in je hoofd zit, moe/ gespannen bent, vast zit in jezelf, als je verlangt naar meer voelen, meer aanwezig zijn in je lichaam, of naar helend aangeraakt worden. Soms kan een puls sessie ook helderheid brengen op de onderliggende oorzaak van fysieke klachten/spanningen. En natuurlijk ook als je nieuwsgierig bent, jezelf of een vriend(in) een cadeau wilt geven. Tenslotte kan tijdens de zwangerschap gepulst worden een bijzondere ervaring zijn voor moeder en baby.

Een sessie duurt 5 kwartier en kost 80 euro, anderhalf uur is 90 euro.