Healingmiddag

Naast de individuele healing sessies, die ik sinds een aantal jaren geef, wil ik graag healingbijeenkomsten voor kleine groepen gaan aanbieden.

Na een korte kennismaking beginnen we met eenvoudig lichaamswerk om je lichaam meer in je bewustzijn te brengen. Het wordt hierdoor wakkerder en gevoeliger.

Daarna ga je op een wollen matje liggen en volgt er een geleide meditatie.
Hierrbij  word je uitgenodigd om je aandacht niet zo zeer te hechten aan allerlei gedachten en gevoelens, maar open aanwezig te zijn, nieuwsgierig volgend wat er zich in je aandient, zonder je ermee te bemoeien. Het gaat om stil naar binnen luisteren, zonder iets te doen.

Vervolgens word ik, mijn lichaam een vrij kanaal, waardoor geblokkeerde energie uit de groep vrij kan komen en vrij kan stromen. Dat wat in jouw systeem/ lichaam zit aan terughouding, geblokkerde energie, emoties, gevoelens en spanningen kan zich via mij uitwerken door beweging, geluid en soms ook woorden. Ik volg alleen maar, bemoei me nergens mee, laat het gebeuren. Dat voelt als een bijzonder en magisch gebeuren, als een vermogen, wat ik in te zetten heb voor de wereld.

Het kan zijn dat je op het moment zelf duidelijk iets in je voelt gaan stromen, voelt loslaten. Het kan ook zijn dat je heldere inzichten krijgt,  diepe vrede voelt, ontroering. Soms ook werkt het later door en merk je de volgende dag dat je je lichter en energieker voelt.

Je kunt meedoen als tegen dingen in jezelf en je lichaam aanloopt, waar je niet goed bijkan, die de neiging hebben om te blijven hangen. Ik denk bv aan moeheid, pijnklachten, somberte... Het is ook erg heilzaam als je herstelllende bent van een ziekte.
En natuurlijk ook als je nieuwsgierig bent, je vrijer en blijer wilt voelen, verder wilt opschonen.

Aan het eind is er de mogelijkheid om te delen wat een ieder ervaren heeft.

Je bent van harte welkom om mee te ervaren!

Praktische gegevens

Tijd: vrijdag 14 september van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur
Kosten: € 20,-- ; €25,-- ; €30,-- naar inkomen
Plaats: Centrum Osher ( zij-ingang), Poortstraat 32 te Utrecht
Opgave: Hans Verink ( 030 - 2716888 ), of via info@hansverink.nl
De kosten zijn naar inkomen: het eerste bedrag voor gezinsinkomens tot €950,-, het middelste  bedrag voor inkomens tussen € 950,- en € 1450,- en het laatste bedrag voor inkomens boven de € 1450,-.
Je kunt dit bedrag contant meenemen.
Meenemen: makkelijk zittende kleding

Er is voor ongeveer 6 mensen plaats.